Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Brukeravtale for Premium

Brukeravtale for deg som har et Premium-medlemskap og tilleggstjenester.

GENERELT

StagePool Scandinavia AB (svensk org nr. 559141-2282 respektive norsk org nr. 822 135 382) nedenfor SP, bedriver på SPs hjemmeside sv.stagepool.com (heretter Hjemmesiden) en virksomhet som tilbyr en informasjons- og formidlingstjeneste av oppdrag innen musikk, film, scenekunst og media via Internett (heretter Tjenesten). På hjemmesiden kan alle som vil jobbe innen musikk, film, scenekunst og media registrere seg som bruker av Tjenesten og bli medlem hos SP (heretter Medlem). Denne avtalen (heretter Avtalen) regulerer vilkårene for Premium-medlemskap og tilleggstjenester for Premium-medlemskap. Ved å akseptere Avtalen, aksepterer og binder Medlem seg til å følge Avtalen.

Avtalen ble senest oppdatert den 3. april 2019.

 

§1 Registrering av medlemskap

For å registrere seg som Medlem må man være minst 18 år eller ha foresattes/verges tillatelse. Ved registrering velger den som vil bli medlem et brukernavn (heretter Brukernavn) og et passord (heretter Passord). Brukernavn og Passord er personlige og får kun brukes av Medlem. Medlem er ansvarlig for at Brukernavn og Passord oppbevares trygt og hemmelig for utenforstående, eller tredje part. Dersom Medlem mistenker at utenforstående har fått tilgang til sin konto, oppfordres Medlem å kontakte SPs kundeservice for å sperre Medlems konto. Kundeservices kontaktopplysninger ligger på Hjemmesiden. SP undersøker samtlige medlemsregistreringer og forbeholder seg retten til å nekte medlemskap.

 

§2 Registrering av basisinformasjon

I forbindelse med registreringen tegner Brukeren seg for et abonnement på Tjenesten (nedenfor Abonnementet). SP undersøker samtlige registreringer om medlemskap og SP forbeholder seg retten til fritt å nekte medlemskap. Abonnementet begynner å løpe fra den dagen Brukeren godkjenner registreringen. For Abonnementet gjelder vilkårene i Avtalen.

StagePool formidler følgende abonnementer.

Medlem forplikter seg til, og garanterer følgende, i Medlems bruk av Hjemmesiden og Tjenesten:

  • at Medlems bruk av Hjemmesiden og Tjenesten ikke strider mot lov, forskrift eller myndighetsinstruksjon
  • at Medlem har rett til å publisere Basisinformasjon på Hjemmesiden
  • at Basisinformasjon ikke strider mot utenforståendes rettigheter, og kan brukes av Medlem og SP i samsvar med hva som fremgår av denne Avtalen, uten at utenforståendes samtykke må innhentes
  • at Basisinformasjon ikke oppfattes som støtende eller krenkende
    at Basisinformasjon er korrekt og samsvarer med virkeligheten

 

3. Informasjon m.m.

Basert på Medlems Basisinformasjon får Medlem informasjon om aktuelle oppdrag som auditions, casting, stipend, workshops og lignende for den som vil jobbe innen musikk, film, scenekunst og media (heretter Informasjonen). For at Medlem skal få en så god opplevelse av Tjenesten som mulig, samt få relevant informasjon, tilpasser SP informasjonen som Medlem ser på Hjemmesiden med hensyn til Medlems Basisinformasjon. Informasjonen kan variere i omfang fra tid til annen, avhengig av blant annet etterspørsel på det aktuelle markedet. Informasjon om oppdrag presenteres for Medlem via hans/hennes konto på Hjemmesiden. Informasjon om oppdrag kan omfatte en mulighet for Medlem til å melde sin interesse for et visst oppdrag direkte via Tjenesten.

 

4. Formidling av kontakter

Medlem gir SP i oppdrag å videreformidle Medlems Basisinformasjon til SPs registrerte oppdragsgivere ved å publisere Medlems Basisinformasjon i SPs database CV Register, som SPs registrerte oppdragsgivere har tilgang til. Oppdragsgiver kan selv komme i kontakt med Medlem angående eventuelle oppdrag. Medlem er forbeholdt retten til å takke nei til oppdrag som tilbys Medlem.

 

5. Medlemskap

Denne Avtalen regulerer følgende medlemskap som SP tilbyr:

Premium-medlemskap:

Medlem kan inngå et Premium-medlemskap hos SP mot avgift etter gjeldende prisliste. Som Premium-medlem har Medlem blant annet mulighet til å søke honorerte jobber, og Medlem er også søkbar i PSs artistkatalog.

 

Les mer om StagePool Premium på følgende lenke:

https://sv.stagepool.com/om_stagepool/5939/vara_medlemskap#premium

 

Premium Pro-medlemskap:

Et Premium-medlem kan hos SP søke om å klassifiseres som profesjonell oppdragstaker  i samsvar med de oppdrag som Tjenesten tilbyr informasjon om. Etter Medlems søknad sjekker SP om Medlem oppfyller SPs krav for at Medlem skal kunne regnes som profesjonell oppdragstaker. SP avgjør deretter om det er aktuelt med en eventuell oppgradering av Medlems Premium-medlemskap til et Premium Pro-medlemskap. Et Premium Pro-medlem kan når som helst velge å fjerne sin klassifisering som profesjonell oppdragstaker ved å kontakte SP. SP forbeholder seg retten til å når som helst fjerne Medlems klassifisering som profesjonell oppdragstaker dersom SP anser at forutsetningene for klassifisering ikke lenger foreligger. Som Premium Pro-medlem får Medlem fremdeles alle fordeler som inngår ved Premium-medlemskap, samt klassifiseres som profesjonell oppdragstaker. Premium Pro-medlemskapet koster ikke noe ytterligere utover avgiften for Premium-medlemskapet.

 

Les mer om Premium Pro-medlemskap på følgende lenke:

https://sv.stagepool.com/files/article/17684.pdf

 

Medlems ansettelse av agent (Agent-medlemskap):

Under følgende vilkår, som gjelder utover de andre vilkår som fremgår av denne Avtalen, kan Medlem med Premium-medlemskap som er representert av en agent, gi agent tilgang til Medlems konto hos SP:

  • Medlem forstår og bekrefter at agenten handler som representant for Medlem på Medlems vegne.
  • Medlem påtar seg å vise agenten denne Avtalen, og påser at agenten følger det som fremgår i denne Avtalen.
  • Medlem som velger å gi agenten tilgang til sin konto bekrefter at Medlem har gitt agenten samtlige nødvendige samtykker og tilstander for at agenten skal ha rett til å bruke Tjenesten, Medlems konto, Medlems Basisinformasjon og annen informasjon Medlem tilbyr agent og/eller SP på samme vis og i samme omfang som Medlem selv. Dette innebærer blant annet håndtering, endring og modifikasjoner av informasjon og materiell som tilbys av Medlem, rett til informasjon om oppdrag m.m.
  • Medlem forstår og bekrefter at agentens tilgang til Medlems konto avhenger av at Medlem innehar et Premium-medlemskap.
  • Avtalen mellom SP og Medlem påvirkes ikke av eventuelle uoverensstemmelser mellom Medlem og agenten.
  • Medlem garanterer at agentens bruk av Medlems konto ikke strider mot lov, forskrifter eller myndighetsinstruksjoner.
  • Medlem forstår og bekrefter at Medlem selv er ansvarlig ovenfor SP for agentens bruk av Medlems konto på samme vis som om Medlem selv har begått handlingen.
  • Medlem forstår og bekrefter at forholdet mellom Medlem og agenten styres helt av hva som avtales mellom Medlem og agenten, og at SP ikke er ansvarlig for agentens handlinger eller svikt.

 

Agent-medlemskap koster ikke Medlem noe ytterligere utover avgiften for Premium-medlemskapet.

 

Les mer om Agent-medlemskap på følgende lenke:

https://sv.stagepool.com/om_stagepool/5939/vara_medlemskap#agent

 

Spotlight Network:

Premium Pro-medlem har mulighet til å søke hos SP om å få tilslutte seg SPs samarbeidspartner Spotlight-tjeneste: Spotlight Network. Tilslutning til Spotlight Network innebærer at Premium Pro-medlem i Tjenesten også kan se oppdrag som annonseres hos Spotlight Network, samt at Medlem er søkbar i Spotlights register over oppdragstakere som Spotlights registrerte oppdragsgivere har tilgang til.

 

Dersom SP godkjenner Medlems søknad om å tilslutte seg Spotlight Network, kommer SP til å belaste Medlem en ekstraavgift utover avgiften for Premium-medlemskap etter gjeldende prisliste for tilleggstjenesten Spotlight Network.

 

Les mer om tilleggstjenesten Spotlight Network på følgende lenke:

https://sv.stagepool.com/spotlightnetwork

 

Medlem kan også lese mer om Spotlight på Spotlights nettside www.spotlight.com

 

6. Tilgjengelighet og tilgang til Tjenesten

Medlem er ansvarlig for at Medlem har det utstyr som kreves for å kunne få tilgang til Tjenesten og bruke Tjenesten på tiltenkt vis.

 

SP jobber for høy tilgjengelighet av Hjemmesiden og Tjenesten, og for at de tilbys uten tekniske problemer. SP kan dog ikke garantere at Hjemmesiden og Tjenesten alltid kommer til å være fullt tilgjengelige. SP kan av sikkerhetsårsaker, myndighetsavgjørelser, eller tekniske- eller vedlikeholdsmessige årsaker tidvis behøve å begrense tilgjengeligheten til, eller avbryte tilbudet av Hjemmesiden og Tjenesten.

 

SP har rett til, uten å informere Medlem på forhånd, å sperre Medlems tilgang til Hjemmesiden og/eller Tjenesten helt eller delvis:

  • dersom feilaktig Brukernavn og/eller Passord brukes eller ved gjentatte mislykkede innloggingsforsøk på Hjemmesiden;
  • ved mistanke om uautorisert bruk av Brukernavn og/eller Passord;
    dersom Medlem bryter med Avtalen;
  • dersom SP har rimelig grunn til å anta at Hjemmesiden og/eller Tjenesten kan komme til å bli brukt i strid med Avtalen eller i strid med gjeldene lov, forskrifter eller myndighets bestemmelser;
  • dersom medlemsavgift ikke er betalt eller forsinket mer enn tretti (30) dager; eller
  • dersom Medlem ved bruk av SPs Hjemmeside og/eller Tjeneste handler på et vis som kan forårsake SP eller utenforstående skade.

 

SP er ikke ansvarlig for skade, hverken direkte eller indirekte, som Medlem eller annen pådras som følge av begrenset tilgjengelighet eller sperring av Hjemmesiden og/eller Tjenesten som angitt ovenfor i dette punkt.

 

7. Samtykke jamfør fd. Personuppgiftslagen

Ved å godkjenne og akseptere Avtalen, gir Medlem, jamfør fd. personuppgiftslagen §10 (SFS 1998:204), sitt samtykke til at SP registrerer, utleverer og forøvrig behandler personopplysninger og annen informasjon tilhørende Medlem i den grad det behøves for at SP skal kunne tilby Tjenesten.

Medlem samtykker til at SP bruker de opplysninger som Medlem har registrert til å la SPs partnere markedsføre spesifikt til Medlem. Medlem har rett til å når som helst avbryte slik markedsføring via meddelelse til SP.

https://no.stagepool.com/om_stagepool/8408/generelle_vilkar_for_databeskyttelse

 

8. Immaterielle rettigheter

Eierskap og opphavsrett, samt øvrige immaterielle rettigheter til Hjemmesiden og Tjenesten, og i Hjemmesiden og Tjenestens tilhørende deler, gjelder for SP, med unntak av det som angis nedenfor, og overføres på intet vis til Medlem eller Medlems agent, jamfør Avtalen. Medlem har ikke rett til å overlate eller innvilge sin rett til å bruke Tjenesten til utenforstående, eller på noe vis la utenforstående utnytte eller ta del av Tjenesten og dens innhold, bortsett fra Agent-medlemskap, og da kun på de vilkår som angis i denne Avtalen.

 

Medlem er ansvarlig for at Medlem har nødvendige rettigheter til den Basisinformasjon og andre opplysninger og materiell som Medlem publiserer på Hjemmesiden og i Tjenesten, eller på annen måte gir SP. Under Medlems medlemskap hos SP, gir Medlem SP en ikke-eksklusiv rett til å kostnadsfritt bruke opplysningene og materiell for Medlems regning, for å oppfylle Avtalen, eller ved øvrig overenskomst mellom Medlem og SP.

 

SP innehar, uten spesifikk grunn og dersom SP finner det nødvendig, retten til å fjerne opplysninger og materiell fra Medlems konto. Det samme gjelder dersom Medlem ikke tilbyr opplysninger og materiell, men i stedet ber SP eller agent om å utforme Medlems konto på et visst sett. Dersom SP pådras skade, inklusiv skadeansvar for utenforstående, på grunn av at Medlem ikke overholder kravene under punkt 8, er Medlem skyldig i å måtte erstatte SP for den skade SP har blitt utsatt for.

 

Materiell som Medlem har gitt SP i samsvar med medlemskapet hos SP, og som Medlem uttrykkelig har bedt om å få tilbake, skal leveres tilbake til Medlem når Medlems medlemskap opphører.

 

9. Ansvar og ansvarsbegrensning

SPs ansvar ovenfor Medlem er begrenset til hva som angis i disse vilkår, om ikke annet følger av tvingende lov.

 

SP er ikke ansvarlige for oppdrag som formidles gjennom Hjemmesiden og/eller Tjenesten.

SP har ingen erstatningsplikt til Medlem for skade som Medlem eventuelt skulle lide ved at Hjemmesiden og/eller Tjenesten ikke svarer til Medlems forventninger, eller som følge av Medlems bruk av Hjemmesiden og/eller Tjenesten. SP erstatter aldri skader som tilskrives næringsvirksomhet, og heller ikke indirekte skader som uteblitt gevinst eller andre følger.

 

Hjemmesiden og Tjenesten tilbys i eksisterende skikk, og Medlem er selv ansvarlig for sin bruk av Hjemmesiden og Tjenesten, samt teknisk utstyr, programvare og annet utstyr som kreves for bruken av og tilgangen til Hjemmesiden og Tjenesten. SP er ikke ansvarlig for skade som forekommer ved at Medlem ikke har observert hva som gjelder denne, jamfør Avtalen.

 

Medlem har erstatningsplikt ovenfor SP for skade som forekommer SP på grunn av Medlems overtredelse av denne Avtalen, eller på grunn av Medlems bruk av Hjemmesiden og/eller Tjenesten, for eksempel dersom Medlems bruk forårsaker driftsforstyrrelser eller -avbrudd som Hjemmesiden eller Tjenesten lider av.

 

Det som i denne Avtalen angis som begrensninger for SPs ansvar for å erstatte skade påført Medlem, gjelder ikke dersom Medlem påføres skade på grunn av SPs grove omsorgssvikt og hensikt, og ei heller ved personskade.

 

10. Angrerett

Jamfør lov (2005:59) om avstandsavtaler og avtaler utenfor kontorlokaler, har Medlem, som konsument, rett til å fratre Avtalen innen fjorten (14) dager uten å oppgi grunn. Angrefristen utløper fjorten (14) dager etter dagen Avtalen ble inngått. Dersom Medlem ønsker å utøve sin angrerett, skal Medlem gi SP klar og tydelig beskjed om Medlems avgjørelse om å fratre Avtalen (f. eks. gjennom post eller e-post ). For en smidig håndtering, anbefaler SP Medlem å anvende seg av funksjonen for oppsigelse som ligger under Medlems konto på Hjemmesiden. Medlem kan, men må ikke, ta i bruk Konsumentverkets standardskjema for angrerett som Medlem kan finne her (Angrerett). SPs øvrige kontaktopplysninger finner man i Avtalens siste punkt. For at Medlem skal rekke å utøve sin angrerett innen tidsfrist, holder det at Medlem gir beskjed til SP om at hun/han fratrer Avtalen innen angrefristen har gått ut.

Dersom Medlem fratrer Avtalen, kommer SP til å refundere alle betalinger SP har mottatt fra Medlem, inkludert leveringskostnader (med unntak av ekstra leveringskostnader som følge av at Medlem har valgt annen leveringsmetode enn den billigste standardleveransen SP tilbyr). Tilbakebetaling kommer til å skje fortløpende, senest fjorten (14) dager fra og med Medlems oppsigelse av Avtalen. SP kommer til å bruke samme betalingsform for tilbakebetaling som Medlem selv har anvendt for den innledende handelen, med mindre Medlem har bedt SP om noe annet. Tilbakebetaling er kostnadsfritt for Medlem.

 

Dersom Medlem har bedt om at Tjenesten skal begynne allerede under angrefristen, skal Medlem betale et beløp i proporsjon med hva Medlem har mottatt frem til Medlems beskjed til SP om fratredelse av Avtalen, jamfør Avtalen.

 

Ved tegnet Premium-medlemskap hos SP kan Medlem motta en startpakke som sendes Medlem etter inngåelse av medlemskapet. Dersom Medlem benytter sin angrerett, skal Medlem sende eventuell startpakke tilbake til SP så raskt som mulig, og senest innen fjorten (14) dager etter at Medlem har underrettet SP om fratredelse fra Avtalen, eller, dersom denne dagen forekommer senere enn hva som har blitt skrevet her, senest fjorten (14) dager etter at Medlem mottok startpakken. Medlem plikter å betale direkte kostnader for tilbakesendelse av startpakken. Kostnadene estimeres til maksimalt ca 50kr. Dersom Medlem benytter sin angrerett, men; I) ikke sender startpakken tilbake; eller II) velger å ta i bruk startpakken, skal Medlem betale SP et beløp tilsvarende verdien av hva Medlem har beholdt og/eller benyttet seg av.

 

11. Force majeure

Dersom partens oppfyllelse av forpliktelser i samsvar med denne Avtalen vesentlig hemmes eller forhindres grunnet omstendigheter som parten ikke kan råde over, for eksempel krig og naturkatastrofer, utgjør dette grunnlag for partens befrielse fra skyldighet for skader og andre følger/straffer. Dersom partens oppfyllelse av Avtalen forhindres over lengre tid enn tre (3) måneder grunnet befrielsesgrunnlag jamfør dette punkt, kan den andre part heve Avtalen med umiddelbar virkning. Hevelse av Avtalen kan også forekomme tidligere som følge av tvingende konsumentbeskyttelse ved lovbestemmelser.

 

12. Betaling, avtaletid m.m.

Generelt om betaling for Premium-medlemskap og tilleggstjenester for Premium-medlemskap:

  • Kun Premium-medlemskap og tilleggstjenesten Spotlight Network koster noe, og aktuelle priser er tilgjengelige på Hjemmesiden.
  • Samtlige priser er inkludert moms.
  • Betaling for Premium-medlemskap og tilleggstjenesten Spotlight Network betales på forhånd gjennom betalingsalternativer som redegjøres i punkt 14.
  • Medlem angir sitt valg av betalingsalternativ når Premium-medlemskap blir inngått, og har siden mulighet til å endre betalingsalternativ under pågående medlemskap via sin konto på Hjemmesiden.
  • Betaling skal være SP i hende senest første dag i måneden for den respektive betalingsperiode. Ved forsinket betaling forekommer forsinkelsesrente, samt påminnelses- og inkassoavgift ved behov, jamfør lovverk. Ved uteblivelse av betaling, har SP rett til å leie inn utenforstående til innhenting av ubetalt krav.
  • Avtale- og bindingstid for medlemskap kommer an på hvilket betalingsalternativ Medlem har valgt. Medlem kan gjennom sin konto på Hjemmesiden sjekke hvor lenge Medlem har betalt for sitt medlemskap, og til og med få informasjon om når Medlem senest må si opp sitt medlemskap for å ikke belastes for en ny periode.
  • Tilleggstjenestene Premium Pro-medlemskap og Spotlight Network er kun en oppgradering av Medlems Premium-medlemskap og følger derfor vilkårene (inkludert avtale- og betalingstid) for Medlems Premium-medlemskap. Sistnevnte innebærer blant annet at dersom Medlem velger å avslutte sitt Premium-medlemskap, avsluttes også tilleggstjenestene automatisk. Medlem kan likevel velge å kun si opp en av eller begge tilleggstjenestene, men beholde sitt Premium-medlemskap. Slik oppsigelse skal da skje med respekt for eventuelle bindingstider for Medlems Premium-medlemskap og øvrige vilkår som fremgår i avsnittet nedenfor om oppsigelsestider av Premium-medlemskap.

 

For Premium-medlemskap med månedsbetaling, gjelder følgende avtale-, bindings- og oppsigelsestider:

Et Premium-medlemskap som Medlem velger å betale per måned har en innledende bindingstid på seks (6) fulle kalendermåneder, og kan betales via Avtalegiro eller med bank- og kredittkort. Bindingstiden regnes fra den første dagen i måneden som følger etter den måneden da Premium-medlemskapet ble inngått. Dersom Medlem ønsker at medlemskapet skal opphøre ved utgangen av den innledende seks-måneders-perioden uten å forlenges, må Medlem si opp medlemskapet minst tretti (30) dager før perioden utløper. Om nevnte oppsigelse ikke finner sted, forlenges Avtalen med én kalendermåned av gangen til det sies opp av Medlem eller SP, jamfør det som kommer frem av denne Avtalen. Medlems oppsigelse etter utløpt bindingstid, skal forekomme senest tretti (30) dager før neste månedsskifte for at medlemskapet skal avsluttes per det månedsskiftet. Dersom oppsigelsen forekommer mindre enn tretti (30) dager før neste månedsskifte, kommer medlemskapet til å avsluttes ved det andre månedsskiftet etter oppsigelsen.

For Premium-medlemskap med halvårsbetaling gjelder følgende avtale-, bindings- og oppsigelsestider:

Et Premium-medlemskap som Medlem velger å betale per halvår har en innledende bindingstid på seks (6) måneder, og kan betales med faktura, plusgiro, og bank- eller kredittkort. Bindingstiden gjelder fra den dagen Avtalen ble inngått. Ønsker Medlem at medlemskapet skal opphøre ved utgangen av den innledende seks-måneders-perioden uten å forlenges, må Medlem si opp medlemskapet senest tretti (30) dager før perioden utløper. Om nevnte oppsigelse ikke finner sted, forlenges Avtalen seks (6) måneder av gangen, til det sies opp av Medlem eller SP, jamfør det som kommer frem av denne Avtalen. Dersom Medlem ønsker å si opp Avtalen etter utløpt bindingstid, skal oppsigelse forekomme senest tretti (30) dager før nåværende seks-måneders-periode utløper. Dersom oppsigelsen forekommer mindre enn tretti (30) dager før periodens utløp, kommer medlemskapet til å forlenges med ytterlige seks måneder, og opphører først ved sistnevnte periodes slutt.

Hvordan si opp medlemskapet:

Dersom Medlem ønsker å si opp sitt medlemskap, anbefaler SP at Medlem benytter seg av funksjonen for oppsigelse som er tilgjengelig på Medlems konto på Hjemmesiden. Medlem kan også si opp sitt medlemskap ved å kontakte SP på annet vis. SPs kontaktopplysninger fremgår av siste punkt i denne Avtalen.

 

SPs rett til oppsigelse av Avtalen:

SP har rett til å si opp Avtalen med oppsigelsesvirkning tidligst to (2) måneder etter at Medlem er informert om oppsigelsen. SP har dog rett til å si opp Avtalen med umiddelbar virkning dersom Medlems bruk av Hjemmesiden og/eller Tjenesten strider med gjeldende lov, forskrift eller myndighetsbestemmelser, eller dersom noen av de øvrige situasjonene som beskrives ovenfor i punkt 6 inntreffer.

 

Dersom SP av noen anledning sier opp Avtalen med Medlem, kommer SP til å refundere Medlem det beløp som Medlem har betalt for ikke-utført del av Tjenesten.

 

13. Vilkårsendringer

SP forbeholder seg retten til å endre denne Avtalen. Medlem informeres om endringer i Avtalen før endringene trer i kraft. Avtalens endringer trer aldri i kraft for det individuelle Medlem før tidligst utgangen av den pågående betalingsperioden (det vil si ved slutten av den pågående måneden eller seks-måneders-perioden, alt etter valgt betalingsmetode, jamfør punkt 12). Dersom utgangen av nevnte periode forekommer mindre enn tretti (30) dager etter beskjed om endring av Avtalen, har Medlem rett til å si opp Avtalen med virkning fra datoen endringen trer i kraft, forutsatt at oppsigelsen skjer innen tretti (30) dager etter at Medlem informeres om endringen. Eventuelle avgifter som Medlem har betalt SP innen oppsigelse, og som refererer til tid etter at endringen trer i kraft, tilbakebetales til Medlem.

 

Med unntak av det nevnt ovenfor, kan SP endre Avtalen på kortere varsel, som følge av forandring i gjeldende lover eller myndighetsbestemmelser. Medlem har i så fall alltid rett til å fratre Avtalen, med virkning senest fra dagen da Avtalens endring trer i kraft. Eventuelle avgifter som Medlem har betalt SP innen oppsigelse, og som refererer til tid etter at endringen trer i kraft, tilbakebetales til Medlem.

 

Den gjeldene utgaven av Avtalen per dags dato, publiseres på Hjemmesiden under rubrikken Brukeravtale for Premium.

 

14. Reklamasjon og beskjeder

Dersom Medlem anser Tjenesten som feilaktig, skal Medlem informere SP om dette i rimelig tid etter at Medlem merket eller burde ha merket feilen (reklamasjon). For en smidig håndtering, anbefaler SP Medlem å reklamere Tjenesten ved å kontakte SP via SPs kontaktskjema, som ligger på Hjemmesiden. Det går selvsagt an å kontakte SP på annet vis, for eksempel per brev eller telefon. SPs kontaktopplysninger fremgår av siste punkt i denne Avtalen.

 

15. Lovvalg m.m.

Svensk lov er gjeldende for Avtalen.

 

SP strever alltid for at Medlem skal være fornøyd med sitt medlemskap. Dersom Medlem har klager eller påstander mot SP, tar SP gjerne imot disse via SPs kontakskjema, som ligger på Hjemmesiden.

 

Dersom det skulle oppstå tvist mellom SP og Medlem som partene ikke finner en løsning på, kan Medlem som konsument henvise tvisten til Allmänna Reklamationsnämnden, dersom dette skulle være ønskelig. Allmänna Reklamationsnämnden nås enten via deres hjemmeside www.arn.se, eller via deres adresse Allmänna Reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

 

Dersom Medlems klage eller påstand har oppstått som resultat av et online kjøp, kan Medlem dessuten ta i bruk EUs online-plattform for tvisteløsning. EUs online-plattform nås via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

16. Annet

SP innehar retten til å overføre denne Avtalen etter å ha informert Medlem. Medlem innehar ikke retten til å overføre Avtalen, sine rettigheter og/eller gjeld til annen part uten SPs skriftlige godkjennelse, jamfør Avtalen.

 

SP forbeholder seg retten til å når som helst endre de eksklusive tilbudene som annonseres på Hjemmesiden og som er tilgjengelige for Medlem.

 

17. Opplysninger om SP

Fullstendig firmanavn: StagePool Scandinavia AB

Adresse: Södrahamnvägen 32, 115 41 Stockholm

E-postadresse: kundservice@stagepool.com

Svensk Organisasjonsnummer: 559141-2282
Norks Organisasjonsnummer: 822 135 382

Registreringsnummer for MVA: 822 135 382 MVA

Telefonnummer: +46-8-676 02 00

Styresete: Stockholm

Land: Sverige

Etiketter
Brukeravtale · artister · StagePool · EUA · End user agreement · Premium