Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Brukeravtale for Freemium

Brukeravtalen som gjelder for deg som har et kostnadsfritt Freemium-medlemskap.

GENERELT

StagePool Scandinavia AB (svensk org nr. 559141-2282 respektive norsk org nr. 822 135 382) nedenfor SP, bedriver virksomhet som består i å tilby en informasjons- og formidlingstjeneste (nedenfor Tjenesten) av oppdrag innen musikk, film, scene og media via internett. På SPs hjemmeside www.stagepool.com eller andre plasser på internett som SP publiserer (nedenfor felles omtalt som Hjemmesiden) er det mulig å registrere seg for Tjenesten. Vilkårene i denne avtalen (nedenfor Avtalen) regulerer, foruten registrering og tegning av abonnement, også levering av informasjon samt formidling av kontakter. Avtalen gjelder fra 02. april 2019 og inntil videre.

 

AVTALEN i KORTHET

  • Brukernavn og passord er personlig og må ikke overføres, kopieres, selges eller på annen måte spres til eller brukes av annen person enn den opprinnelige Brukeren. Verken informasjon eller materiale på SP kan kopieres, selges eller spres til, eller publiseres for tredjemann.
  • Registreringen på SPs hjemmeside er bindende, uten unntak. Etter registrering har Brukeren bundet seg til å følge vilkårene i SPs brukeravtale.
  • SP undersøker samtlige registreringer. Medlemskap i SP forutsetter SPs godkjennelse av registreringen. Dersom SP godkjenner medlemskap i SP mottar medlemmet bekreftelse på dette. SP kan fritt nekte medlemskap.
  • Brukeren blir aktivert fra den dagen SP godkjenner registreringen.
  • Ved å godkjenne eller akseptere Avtalen, gir Brukeren i tråd med personopplysningsloven (2000) § 8 sitt samtykke til at SP registrerer, utleverer og ellers behandler personopplysninger og annen informasjon knyttet til Brukeren i den utstrekning det er nødvendig for at SP skal kunne levere Tjenesten.
  • Brukeren er ansvarlig for at Brukeren har rettighetene til for eksempel lyd- og bildefiler som forekommer i Brukerens StagePool og SP forbeholder seg retten til å fjerne slikt materiale fra Brukerens StatePool dersom SP finner dette nødvendig.
  • Brudd på avtalebestemmelsene reguleres etter svensk rett.

 

AVTALEN I SIN HELHET

 

§1 REGISTRERING AV BRUKERE

På SPs hjemmeside kan alle som vil arbeide innen musikk, film, scene og media registrere seg som brukere av Tjenesten. Den som registrerer seg som bruker må være minst 18 år eller ha vergens tillatelse. SP er ikke ansvarlig for den som registrerer seg uten å være over 18 år eller som har vergens tillatelse. Ved registrering velger den som vil bli medlem (nedenfor Brukeren) et brukernavn (nedenfor Brukernavn) og et passord (nedenfor Passord). Brukernavn og Passord er individuelt og får kun brukes av Brukeren. Brukeren er ansvarlig for at Brukernavn og Passord oppbevares på en betryggende måte og utilgjengelig for tredjemann. Uansett hvordan tredjemann har fått kjennskap til, eller tilgang til, Brukernavn og Passord, er Brukeren ansvarlig for all uautorisert bruk av Tjenesten, herunder samtlige av Brukerens registrerte opplysninger, inntil Brukeren ber SP om å sperre Brukernavn og tilhørende Passord. Ved å krysse av i angitt boks og klikke på angitt knapp for registrering av brukerdetaljer aksepterer og forplikter Brukeren seg til å følge vilkårene i Avtalen.

 

§2 ABONNEMENT

I forbindelse med registreringen tegner Brukeren seg for et abonnement på Tjenesten (nedenfor Abonnementet). SP undersøker samtlige registreringer om medlemskap og SP forbeholder seg retten til fritt å nekte medlemskap. Det kostnadsfrie medlemskapet begynner å løpe fra den dagen Brukeren godkjenner registreringen. For Abonnementet gjelder vilkårene i Avtalen.

 

§3 REGISTRERING AV GRUNNOPPLYSNINGER

Gjennom å registrere seg som Bruker har Brukeren i sin individuelle StagePool mulighet til å legge inn CV med personlig presentasjonsbrev, lenker til eksterne dokumenter samt lyd- og bildefiler (nedenfor Grunnopplysninger). SP forbeholder seg retten til, dersom SP finner dette nødvendig, å fjerne publisert materiale slik som lyd- og bildefiler samt lenker til eksterne dokumenter.

 

§4 INFORMASJON M.M.

Gjennom å registrere Grunnopplysninger i sin StagePool via Hjemmesiden innhenter Brukeren informasjon om aktuelle ”auditions”, ”castings”, "stipend", ”workshops”, "kampanjer" og andre aktuelle oppdrag for den som vil jobbe innen musikk, film, scene og media (nedenfor Informasjonen). Informasjonen er til en viss grad tilpasset etter Brukerens Grunnopplysninger og ønsker. Informasjonen kan variere i omfang fra tid til annen avhengig av blant annet tilbudet på det aktuelle markedet. Informasjon om oppdrag presenteres for Brukeren i dennes StagePool. Informasjon om oppdrag kan omfatte en mulighet for Brukeren til å melde sin interesse for et visse oppdrag direkte via Tjenesten. Brukeren gir SP i oppdrag å videreformidle Brukerens Grunnopplysninger. Det er viktig at opplysningene du som Bruker oppgir om yrke og ferdigheter reflekterer dine faktiske erfaringer.

 

§5 FORMIDLING AV KONTAKTER

For abonnementer hos StagePool gjøres Brukerens individuelle StagePool delvis tilgjengelig i SPs Artistkatalog (nedenfor Artistkatalogen). Artistkatalogen er tilgjengelig for oppdragsgivere som er registrert hos SP. Oppdragsgiveren kontakter selv Brukeren. Brukeren er ikke forpliktet til å akseptere et bestemt oppdrag.

 

§6 TILGJENGELIGHET

SP skal tilstrebe at Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. SP har imidlertid rett til å ta ned Hjemmesiden, Tjenesten eller deler av Tjenesten for å utføre sedvanlig og nødvendig vedlikehold av systemet. SP har ikke ansvar for slik nedetid som beror på omstendigheter utenfor SPs kontroll som SP ikke kunne forutse og hvis følger SP ikke kunne unngå.

 

§7 SAMTYKKE I HENHOLD TIL PERSONOPPLYSNINGSLOVEN

Ved å godkjenne og akseptere Avtalen, gir Brukeren i medhold av personopplysningsloven (2000) § 8 sitt samtykke til at SP registrerer, utleverer og ellers behandler personopplysninger og annen informasjon som knytter seg til Brukeren i den utstrekning det er nødvendig for at SP skal kunne levere Tjenesten. Brukeren samtykker til at SP bruker opplysningene som Brukeren har registrert til å la SP og SPs partnere rette markedsføringshenvendelser til Brukeren. Brukeren har rett til å når som helst ved beskjed til SP be om at slike markedsføringshenvendelser avbrytes.

 

§8 IMMATERIELLE RETTIGHETER

Eiendomsretten og opphavsretten og øvrige immaterielle rettigheter til Tjenesten og Tjenestens enkelte komponenter tilhører SP, med unntak for det som angis nedenfor, og går ikke på noen måte over til Brukeren i forbindelse med Avtalen. Brukeren har ikke rett til å overføre eller overdra sin rett til å benytte Tjenesten til tredjemann eller på annen måte la tredjemann utnytte eller ta del i Tjenesten og dens innhold. I den utstrekning Brukeren tilgjengeliggjør materiale i Brukerens individuelle StagePool, slik som firma- og varemerke, bilder, lydfiler, bevegelige bildefiler, tekst og lignende, gjelder følgende. Brukeren er ansvarlig for at Brukeren har de nødvendige rettighetene til å bruke materiale i sin StagePool. SP har rett til, uten å oppgi grunn, å fjerne materiale fra Brukerens StagePool. Dette gjelder også hvis Brukeren ikke tilgjengeliggjør materiale, men instruerer SP om å utforme Brukerens StagePool på en gitt måte. Dersom SP pådrar seg ansvar overfor tredjemann eller andre kostnader som følge av at ovennevnte krav ikke er oppfylt, plikter Brukeren å erstatte SP opp til den fulle verdien av skaden og for samtlige kostnader som SP har pådratt som følge av dette. Materiale som Brukeren har sendt inn til SP i forbindelse med registreringen og som Brukeren uttrykkelig ber om å få tilbake, skal returneres til Brukeren når Brukerens StagePool er fullført. Sp har ikke rett til å benytte materialet annet enn for Brukerens formål.

 

§9 ANSVAR FOR FEIL OG FORSINKELSER

Dersom Brukerens StagePool inneholder feil, skal Brukeren snarest reklamere på dette ved å gi beskjed til SP per e-post, post eller telefon. Ved feil har SP rett til å innen 14 dager etter at SP har mottatt slik beskjed rette feilen for egen kostnad. Brukeren har ikke krav på erstatning. SP er ikke ansvarlig for at alle funksjoner på hjemmesiden fungerer for Brukere som ikke anvender de nettlesere og operativsystem som er anbefalt av SP. SP publiserer på Hjemmesiden, fra tid til annen, en beskrivelse av hva som utgjør slik anbefalt utstyr. SP forplikter seg likevel til å forsøke å løse eventuelle problemer som kan oppstå i forbindelse med bruk av andre nettlesere og operativsystem.

 

§10 ANSVARSBEGRENSNING

SP er ikke ansvarlig for opplysninger som er gitt på Hjemmesiden eller for oppdrag som er formidlet gjennom Tjenesten. SP er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller annen skade på person eller eiendom eller andre tap som kan ramme Brukeren eller tredjemann som følge av Tjenesten, bruk av eller feil, for eksempel avbrudd, i Tjenesten, eller den informasjon som sendes via Tjenesten. SP er heller ikke ansvarlig for noen del av datasikkerheten i forbindelse med overføring av informasjon ved bruk av Tjenesten. Disse ansvarsbegrensningene gjelder ikke ved forsett eller grov uaktsomhet fra SPs side.

 

§11 AVBRUDD AV PUBLISERING M.M

SP har rett til umiddelbart å avregistrere Brukeren fra Tjenesten og fjerne Brukeren fra CV-registeret dersom det viser seg at opplysningene i Brukerens StagePool eller Brukerens handlinger ellers er moralsk støtende, kan oppfattes som seksuelle antydninger, eller strider mot lov eller moral, innebærer inngrep i tredjemanns rettigheter eller på annet grunnlag kan medføre erstatningsansvar for SP, eller skade den goodwill som SP nyter eller som på noen annen måte, etter SPs vurdering, er negativt for Tjenesten, for StagePools personale eller andre brukere eller SP. Dette gjelder også om SP blir kjent med at Tjenesten brukes på en måte som strider med Avtalen eller om SP etter SPs vurdering er forpliktet til å gjøre det i henhold til gjeldende lovgivning. Før det skjer skal SP gi Brukeren beskjed om at SP vil avregistrere Brukeren fra Tjenesten eller fjerne Brukerens StagePool fra CV-registeret. Dersom SP pådrar seg erstatningsansvar overfor tredjepart, eller andre kostnader som følge av forhold som nevnt ovenfor, plikter Brukeren å erstatte SP dette.

 

§12 FORCE MAJEURE

Hver av partene er fritatt for ansvar for unnlatelse av å utføre visse plikter i henhold til Avtalen dersom unnlatelsen skyldes en omstendighet av den type som angis nedenfor (”Befriende omstendighet”) og omstendigheten forhindrer eller vesentlig vanskeliggjør utførelsen i rett tid og parten ikke kunne råde over denne omstendigheten. Som Befriende omstendighet anses bl.a. myndighetenes handlinger eller unnlatelser, ny eller endret lovgivning, personalavgang, sykdom eller annen nedsettning av arbeidskapasitet, dødsfall, konflikt på arbeidsmarkedet, blokade, lynnedslag, brann, oversvømmelse, tap eler ødeleggelse av data eller eiendom av vesentlig betydning, innskrenkning av drivkraft, knapphet på transport, varer eller energi, eller for feil eller forsinkelser av leveranse av varer eller tjenster av leverandør, feil i allmenne data- eller telefon- eller kavel- eller mobiltelefonnettet og feil i maskin- eller programvare. Om en part ønsker å påberope seg ansvarsfrihet i henhold til bestemmelsene ovenfor skal praten uten unødvendig forsinkelse underrette motparten om dette.

 

§13 ENDRINGER AV VILKÅR

SP har rett til å endre bestemmelsene i Avtalen og omfanget av Tjenesten (nedenfor Vilkårene). De til enhver tid gjeldende Vilkår finnes på Hjemmesiden. Endringer av teknisk, administrativ eller utviklingsmessig karakter kan utføres umiddelbart. Andre endringer trer i kraft 30 dager etter at berørte Brukere er gitt melding om dette. SP forbeholder seg retten til å når som helst endre de eksklusive tilbudene som annonseres på Hjemmesiden og som er tilgjengelige for Brukeren.

 

§14 MELDINGER

Meldinger vedrørende Tjenesten finnes på Hjemmesiden. Meldinger fra Brukeren til SP skal sendes via rubrikken ”LEGG IGJEN EN KOMMENTAR” på Hjemmesiden. For øvrig gjelder at meldinger skal sendes med e-post og om dette ikke er mulig med faks eller rekommandert brev. Slik melding skal anses å ha kommet motparten i hende; a) om det sendes med e-post, når motparten bekrefter mottak, b) om det sendes med faks, ved mottak av faksbekreftelse og c) om det sendes med rekommandert brev, tre (3) dager etter avlevering til posten.

 

§15 LOVVALG M.M.

For avtalen gjelder svensk lov og jurisdiksjon.

 

§16 ØVRIG

SP har rett til uten Brukeren godkjennelse å overdra denne avtalen til tredjepart. Brukeren har ikke rett til å overdra denne avtalen eller sine rettigheter og/eller plikter i henhold til avtalen uten SPs skriftlig godkjennelse. SP äger rätt att utan Användarens godkännande överlåta detta avtal till annan. Användaren äger ej rätt att överlåta detta avtal eller sina rättigheter och/eller skyldigheter enligt avtalet till annan utan SP:s skriftliga godkännande.

 

§17. AVTALETID

Avtaletiden for et Freemium-medlemskap gjelder inntil videre og kan avsluttes umiddelbart.

  • Oppsigelse av Freemium-medlemskap kan gjøres via e-post til kundservice@stagepool.com, til gjeldende kundeservicetelefon som fremgår nederst på hjemmesiden eller via StagePools kundeforum.
  • SP har rett til å si opp Abonnementet med umiddelbar virkning dersom Brukeren gjør seg skyldig i vesentlig avtalebrudd og ikke retter forholdet innen 14 dager etter mottak av skriftlig anmodning om dette.

Etiketter
Brukeravtale · artister · StagePool · EUA · End user agreement