Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Hva er DigiCV®?

Her forteller vi om DigiCV og hva det innebærer for arbeidssøkere og arbeidsgivere.

For deg som søker med DigiCV®

DigiCV® er tjenesten vår som gjør det mulig for deg å sende CVen din digitalt via StagePool direkte til arbeidsgiveren og casteren og for dem å kunne svare og håndtere din søknad digitalt i vårt DigiCV®-system! Det er arbeidsgiveren/casteren som avgjør hvordan han/hun vil ha sine søknader. Derfor er det blandet med vanlige søknader og digitale søknader på StagePool.

Hvordan sender jeg en DigiCV®-søknad?

Når du skal sende din søknad på en DigiCV®-annonse velger du enkelt hvilken av dine CVer du vil sende, skriver ett personlig brev til casteren og klikker på "send". Din CV legges umiddelbart til i listen over CVer som casteren har tilgang til. Casterne kan sende deg ett svar om de ønsker. Du finner disse svarene under "Meldinger og svar". Du kan senere endre din CV ettersom CVene vises i real-time. Det innebærer naturligvis slik at endringene blir synlig i CVen du har sendt til alle arbeidsgiverene. Du kan også endre søknaden om ikke arbeidsgiveren ikke allerede har sett på den og /eller om søknadsfristen har gått ut. DigiCV® koster ikke noe ekstra.

Tjenesten er ikke lengere avgiftsbelagt, noe som betyr at du som Premium-medlem i StagePool og kan søke alle våre jobber aldri trenger å betale noe ekstra utover ditt medlemskap når du søker via DigiCV®.

Fordelene med DigiCV®

  1. Tidseffektivt. Tenk om du måtte sende alle søknader via post eller sende filer, bilder og PDF via e-post. 
  2. Forhindrer misbruk, dvs. hver medlem kan bare søke til en spesifikk rolle en gang.
  3. Du kan bare søke de jobbene som passer din profil. Hvor spesifikke kriteriene skal være bestemmes av arbeidsgiveren.
  4. En digital søknad sparer deg for mye penger for eks. konvolutt, bilder, CV-kopier og porto.
  5. Arbeidsgiverens e-postkonto risikerer ikke å krasje pga. høy belastining. Søknadene fins på nettet og på StagePools servrer.
  6. DigiCV® gjør at arbeidsgiveren kan arbeide på en trygg, smidig og sikker måte.
  7. Du kan fortsette å endre og legge til på CVen etter at den er sendt. Du kan trekke søknaden og søke på nytt med annen informasjon, en annen CV og andre vedlagte filer etc.

 

For castere/arbeidsgiverer som bruker DigiCV®-listen

Arbeidsgiveren får alle søknadene digitalt i en liste rett på nett, tilgang døgnet rundt og med full support fra StagePool! Men DigiCV®-listen er mer enn bare en liste, verktøyet lar arbeidsgiverne sortere søknadene med hjelp av over 50 kriterier, sortere og organisere dem i mapper, skrive dem ut som liste, kontaktkart, CVer eller Sedcards samt lagre som PDF- eller Excel-filer for videre export inn i ansettelsesprosessen. Videre kan også arbeidsgiveren selvfølgelig også svare søkerne ved å sende de en melding, enten som enkeltmelding eller som massemelding. Utover dette kan arbeidsgiveren selvfølgelig også se alle CVer og de vedlagte filene som lyd og  videofiler, dokumenter og bilder. Funksjonene er flere enn hva vi kan beskrive her. Kort sagt; dagene der casterne satt og åpnet brev, sorterte CVer og bar rundt på flere kilo med CVer er definetivt over! Og ettersom DigiCV®-listen ikke belaster telefon eller e-postadresser slipper arbeidsgiveren også tekniske problemer.

Etiketter
Jobbsøknader