Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Regelverk for Pro-sertifisering

Informasjon, spørsmål og svar om gratis sertifisering for profesjonelle kunstnere.

Pro-certifiering

Hva er Pro?

Hvis du er profesjonell, dvs. er profesjonell eller profesjonelt utdannet innen ditt felt, har du muligheten til å søke om din CV sertifisert som proff. Det er et kvalitetsmerke på CVen og er en sikker måte å skille profesjonelle medlemmer fra amatører. 

 

Hva er fordelene med Pro?

  • Med en Pro-CV vil det være lettere for casterne og arbeidsgiverne å finne deg når de leter etter utdannede eller profesjonelle artister.
  • Med en Pro CV kan du søke oppdrag som arbeidsgiveren bare gjør tilgjengelig for Pro
  • Din Pro CV vises i vår internasjonale artistkatalog ProBase med kun Pro-sertifiserte artister, der internasjonale arbeidsgivere kan finne deg.
  • Med en ProCV er du kvalifisert for den internasjonale tilleggstjenesten Spotlight Network*.
  • Et pro-stempel vises på CVen din og viser tydelig at du er profesjonell. Jobbsøknadene dine vil også tydelig vise at CV-en din er pro-sertifisert.
  • Du kan velge å vise Pro-stempelet når du laster ned eller skriver ut din CV eller Sedcard.

 

Hvem kan søke om Pro?

Alle kan søke om en Pro-sertifisering, men bare Premium-abonnenter kan utnytte Pro-sertifiseringens funksjoner fullt ut, for eksempel å søke om oppdrag som henvender seg til Pro. Hvis du har et Freemium-abonnement, kan du få en forhåndsvarsel om Pro-sertifisering. Du kan dermed bli godkjent som en Pro, men vil bare bli aktivert når du oppgraderer til Premium. 

 

Hva kreves for at en CV skal være Pro-sertifisert?

Vi krever at du kan betraktes som profesjonell i en av våre representerte yrker. Følgende tre tilnærminger tilbys:

  Yrkesutdanning

Du må være fullutdannet fra en kvalifisert, 2- eller 3-årig yrkesfaglig utdanning. Fullført utdanning må være sertifisert med skolebevis, vitnemål eller lignende. Bare skoler og utdanninger som er oppført på nettsiden vår er godkjent. Hvis en 2- eller 3-årig yrkesfaglig utdanning som du har fullført ikke er oppført hos oss, kan du kontakte oss på kundeservice@stagepool.com

eller

  Arbeidserfaring

Du må ha vært ansatt i en av våre representerte yrker i totalt 12 måneder i løpet av en 3-års periode. Arbeidserfaring må bevises ved å laste opp et arbeidsattest. Erfaringene du viser til må først være oppført i en av CV-ene dine for at de skal bli lagt til. Hvis du ikke har fått en arbeidsattest fra arbeidsgiverne dine, kan du be dem om det etterpå. Vær oppmerksom på at vi ikke krever kontrakter / ansettelseskontrakter, men hovedsakelig attester der det er klart hvilke/hvilket oppdrag du har hatt og i løpet av hvilken periode.

eller

  Agent

På StagePool finns det ulike typer agenter. En del agenter jobber kun med profesjonelle artister/skuespillere, og andre jobber med både profesjonelle artister/skuespillere, men også ”talents”. Derfor er det viktig at du alltid kundeservice@stagepool.com og forsikrer deg om at du oppfyller kriteriene for Pro. Du kan alltid kontakte oss om du har noen spørsmål om din agent eller om du ikke finner din agent i listen nedenfor! Her finner du de agentene som er registrert på StagePool: ”agenter”.

  I tillegg til arbeidserfaring, yrkesutdanning eller agentforbindelse, krever vi også at CV-en din er fullstendig fylt ut og at den inneholder minst ett portrettfoto av god kvalitet. Dessverre avviser vi mange søknader på grunn av dårlig kvalitet på CVer og bilder. 

 

Hvorfor har dere krav til yrkeserfaring og utdanning?

Vi har valgt å følge flere europeiske fagforeningers krav for at ett års yrkeserfaring eller 2- / 3-årig yrkesopplæring skal klassifiseres som kompetente. I tillegg til dette aksepterer vi også kunstnere representert av godkjente agenter, da dette beviser at de er profesjonelle. 

 

Kan jeg kombinere utdanning og yrkeserfaring hvis de ikke oppfyller kravene individuelt??

Ja, vi kan for eksempel legge sammen en halv fullført yrkesutdanning i kombinasjon med din kombinerte yrkeserfaring i samme yrke. Vær oppmerksom på at vi alltid foretar en individuell vurdering fra sak til sak. Vi legger stor vekt på hele CVen din.

 

Koster Pro-sertifiseringen noe?

Nei. det koster ingenting å bli pro-sertifisert. For å bruke Pro-funksjonene trenger du et Premium-abonnement. 

 

Hvor søker jeg om Pro?

Gå til stagepool.com/pro eller klikk på knappen nedenfor for å starte søknaden.

Klikk her for å søke om Pro

 

Når får jeg svar på søknaden min??

Når får jeg svar på søknaden min???Vi behandler alle søknader i den rekkefølgen de mottas. Målet vårt er at søknaden skal behandles innen to uker, noen ganger kan det ta lengre tid. Jo tydeligere dokumentet du legger ved søknaden, jo raskere kan vi behandle det. 

 

Kan jeg endre den innsendte søknaden min?

Ja, du kan når som helst gå tilbake til Pro-søknadsskjemaet ved å gå til Min konto > Abonnement og klikke på Pro-linken. I skjemaet kan du fremdeles gjøre endringer selv om du allerede har sendt inn søknaden.

 

Jeg fikk avslag på søknaden min. Hva gjør jeg nå?

Sammen med meldingen om at du ikke er godkjent, kommer det noen få ord fra administratoren, og de forklarer hvorfor søknaden din ble avslått. Vi ber ofte om ytterligere informasjon eller forbedringer av CV-en eller bildet ditt. Gå til applikasjonen din for Pro ved å klikke på lenken i meldingen eller gå via Min konto > Abonnement og klikke på linken for Pro. Der kan du gjøre de forespurte endringene og tilleggene og sende inn søknaden din på nytt.

 

Hva skjer med Pro hvis jeg avslutter Premium-abonnementet mitt?

Hvis du avslutter Premium-abonnementet ditt, vil CV-en din beholde Pro-sertifiseringen i tilfelle du vil bli Premium-medlem igjen. Men nesten alle Pro-funksjonene forsvinner. For eksempel kan du ikke søke på de ulike Pro-oppdragene eller bli kontaktet via ProBase, og du vil ikke bli inkludert i Pro-oppgaver.

 

Får Pro alle oppdragene nå?

Hvis du ikke har erfaringen til å bli Pro, trenger du ikke bekymre deg. Castere og produksjonsselskaper i underholdningsindustrien vil alltid lete etter talent i alle segmenter, fra nykommere til veteraner og fra amatører til profesjonelle. Mange ganger er grensen mellom dem diffus eller irrelevant. Pro-sertifisering er bare et verktøy for castere for å skille medlemmene som er profesjonelle i de sammenhenger som er viktige. 

 

 

Spørsmål

Hvis du har flere spørsmål angående Pro, ikke nøl med å kontakte oss
https://no.stagepool.com/kundeservice 

 

* Spotlight Network krever at du er skuespiller med fokus på skuespillere, musikalske kunstnere, dansere eller programledere for å kunne bli med på tjenesten. Spotlight Network er bare tilgjengelig for Premium Pro.