Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Slik skal bildene dine se ut

Din CV er ett av dine fremste markedsføringsverktøy og det er viktig at bildene du laster opp oppfyller visse krav for at dine sjanser for å få jobben skal være så store som mulig!

Din CV må inneholde minst ett bilde for at du skal kunne søke jobb via StagePool. For at CVen skal se bra ut i SedCard-versjon kreves det også at du har 7 bilder lastet opp.

Last ned vår fotoguide
som PDF her

 

Dette er viktig å tenke på når du velger bilder:

 

  1. ANSIKTE.
    Minst ett portrettbilde tatt rett forfra.

  2. KROPP.
    Minst ett helkroppsbilde og ett halvkroppsbilde (fra hoften og oppover).

  3. ÆRLIGHET
    Ta ærlige bilder, uten overdrivene effekter eller photoshoping. Casteren skal kunne kjenne deg igjen når du kommer på castingen.

  4. TYDLIGHET
    Tenk på skarphet, lys og bakgrund for å få så tydlige bilder som mulig. Ta bilder som ikke er for langt unna, pass på at lysforholdene er gode og ta bilder mot en ensfarget bakgrunn, så du som objekt er i fokus.

  5. SMYKKER & SMINKE
    Unngå overdreven sminke og ikke bruk lue eller solbriller på bildet. Tenk på hvordan du vil selge deg selv inn, grensen mellom "morsom" eller "kul" og useriøs kan være ganske tynn. Casteren vil se"råmateriale".

  6. UNNGÅ:
    1. Bilder av deg og kompisen – det er du som søker jobben.
    2. Feriebilder – last gjerne opp disse bildene på Facebook, men ikke til din CV.
    3. Scenebilder – lag heller et album i til din CV og last dem heller opp under "video, musikk, filer” etc.
    4. Sexuelt utfordrende og lettkledde bilder - oppfattes mest som irriterende. Be vennene dine bedøm bildene dine ut fra et kritisk perspektiv.

 

Rediger din CV nå

 

Husk: 
Arbetsgiveren eller casteren vil se hvordan du ser ut for å kunne avgjøre om det er deg de søker. Om dine bilder ikke hjelper dem i arbeidet med å finne den de leter etter så kommer noen andre til å få jobben! 

Etiketter
Å markedsføre seg selv