Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Hva er StagePool Academy?

StagePool Academy er den delen av StagePool der du kan utvilkes og lære deg mer om underholdnigsbransjen. Her slipper vi unikt materiale i ulike kategorier for deg som Premium-medlem og gir deg tips og triks for hvordan du lykkes i å få de jobbene/oppdragene du drømmer om. Ler mer om hva du kan finne på StagePool Academy.

Academy1



Video 

Her er tanken om at du både skal kunne ta del av tips og la deg inspirere av folk i bransjen. For eksempel vil du finne et eksklusivt intervju med Björn Ulvaeus som vil gi deg sine beste karriereråd for å følge drømmene dine. Du finner også intervjuer og diskusjonspaneler med castere, suksesshistorier med folk som tidligere har blitt tilbudt jobber via StagePool og coachingvideoer med Anna-Clara Blixt Modin, en av StagePool sine grunnleggere.

Fra vår britiske partner Spotlight Network vil du også finne alt du trenger å vite om bilder, selftapes, showreels og mye mer. Ikke gå glipp av det faktum at du kan aktivere teksting på alle Spotlight-videoer.
I nedre høyre hjørne av videoen, klikk på innstillingsikonet.

Livesendinger
Her satte vi opp planlagte direktesendinger med castere og andre mennesker i bransjen. Følg intervjuene og diskusjonspanelene live, og ta sjansen tå still dine spørsmål direkte i live-chatten.


Event
Se alle planlagte StagePool-arrangementer samlet med både informasjon og bookingmuligheter. Book deg selv inn på vårt kostnadsfrie fotoevent i Oslo, hvor du får helt nye CV-bilder eller en av våre andre eventer.  Benytt også muligheten til å booke en plass på vårt gratis online webinar sammen med våre CV-coacher for å forbedre sjansene dine for å få en jobb!

Guider
Lurer du på hvordan en casting foregår, hva skjer når du har søkt jobb eller hvordan velger du riktig auditionsang? Da finnes svarene her! Under guidene våre finner du svarene på det meste. Du får også tilgang til e-bøker og nedlastbare whitepapers der du lærer mer om hvordan underholdningsbransjen fungerer.

Se Academy her: https://no.stagepool.com/academy/

StagePool Academy finnes både for å lære og inspirere, så har idéer på hva du vil se på StagePool Academy? Send gjerne tips til:
eirik.lande@stagepool.com

Etiketter
StagePool · Academy · Premium · Coachning
Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher - fo60000002033420

Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher

Når et fremmed skip nærmet seg Oscarsborg festning på morgenen 9. april 1940 måtte oberst Birger Eriksen ta et valg. Denne...
Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix - shutterstock_703239106

Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix

Jo Nesbøs krimhelt Harry Hole blir til TV-serie på Netflix. Serien skal være basert på boken «Marekors».
Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool - eirik

Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool

Hei der! Jeg er Eirik, Key Account Auditions & Castings hos StagePool Norge. Det er kanskje en lang tittel, tenker dere ka...
Berlin filmfestival 2024 - 100222_ew_00010011_rwd_775

Berlin filmfestival 2024

15.-25. februar 2024 ble den 74. Berlin internasjonale filmfestival arrangert i Berlin.
Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium? - shutterstock_1199760079

Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium?

Det er viktig å ha oppdaterte bilder på din CV, det er dette våre arbeidsgivere ser på først. Derfor arrangerer StagePool ...
Flere artikler