Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Berlin filmfestival 2024

15.-25. februar 2024 ble den 74. Berlin internasjonale filmfestival arrangert i Berlin.

 

Berlin International Film Festival, også kjent som Berlinale, er en av de mest prestisjefylte filmfestivalene globalt. Den arrangeres årlig i Berlin, Tyskland, og er en av de "tre store" filmfestivalene ved siden av Cannes og Venezia. Årets festival fant sted 15. - 25. fabruar.

Berlinalen viser et mangfoldig utvalg av filmer fra ulike sjangre og land, inkludert spillefilmer, dokumentarer og kortfilmer. Det fungerer som en plattform for både etablerte og fremvoksende filmskapere til å presentere arbeidet sitt for et globalt publikum. Festivalen er delt inn i ulike seksjoner, som Competition, Panorama, Forum, Generation og Berlinale Shorts. Den norske spillefilmen «SEX» var representert i Panorama-programmet, og tok med seg tre priser hjem.

Berlinalens hovedsenter er Berlinale Palast, som ligger på Potsdamer Platz, men visninger og arrangementer finner også sted på forskjellige andre arenaer over hele byen. Festivalen tiltrekker seg internasjonale filmfolk, journalister og kinobransjen, og bidrar til den livlige atmosfæren under arrangementet.

Hovedprisen under Berlin filmfestival er Gullbjørnen for beste film. I år gikk den til filmen «Dahomey» og regissør Mati Diop.  Produsenter: Eve Robin, Judith Lou Lévy, Mati Diop

Les mer om årets vinnere her: https://www.berlinale.de/en/festival/awards-and-juries/international-jury.html

Den internasjonale juryen bestod i år av: Jury, Lupita Nyong'o (President), Brady Corbet, Ann Hui, Christian Petzold, Albert Serra, Jasmine Trinca and Oksana Zabuzhko.

Under årets festival deltok StagePool på ulike arrangementer og filmvisninger for å holde oss oppdatert i bransjen og skaffe nye kontakter som gjør tjenesten vår enda bedre. Vi ser frem imot neste Berlinale.

Etiketter
Berlin internasjonale filmfestival · Berlin · Berlinale · filmfestival
Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher - fo60000002033420

Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher

Når et fremmed skip nærmet seg Oscarsborg festning på morgenen 9. april 1940 måtte oberst Birger Eriksen ta et valg. Denne...
Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix - shutterstock_703239106

Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix

Jo Nesbøs krimhelt Harry Hole blir til TV-serie på Netflix. Serien skal være basert på boken «Marekors».
Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool - eirik

Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool

Hei der! Jeg er Eirik, Key Account Auditions & Castings hos StagePool Norge. Det er kanskje en lang tittel, tenker dere ka...
Berlin filmfestival 2024 - 100222_ew_00010011_rwd_775

Berlin filmfestival 2024

15.-25. februar 2024 ble den 74. Berlin internasjonale filmfestival arrangert i Berlin.
Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium? - shutterstock_1199760079

Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium?

Det er viktig å ha oppdaterte bilder på din CV, det er dette våre arbeidsgivere ser på først. Derfor arrangerer StagePool ...
Flere artikler