Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Online Workshop i Chubbuck-teknikken for kun 1 000 NOK for Premium Pro-medlemmer

Du som Premium Pro-medlem får nå en Online Workshop i Chubbuck-teknikken for kun 1 000 NOK (ord. pris 1 300 NOK). Meld deg på allerede i dag, begrensede plasser.

Vera kurs



Online Workshop i Chubbuck-teknikken
 

Tid: 13.-14. juni Kl. 10-15 (Inkludert en 45 minutters pause)

Sted: Foran dataen din, iPaden eller iPhone via Whereby

Pris: 1 000 kr for Premium Pro-medlemmer (ord. pris 1 300 kr, faktura sendes)

Teknisk Sjekk: 20. mai 19.00-20.00

Prøver: Foran dataen din, iPaden eller iPhone

Påmeldingsfrist 22. mai.

Påmelding med CV til vera@holteproduksjoner.no

www.chubbucknorway.no 

 

Webinar med kort innføring Chubbuck-teknikken

for deg som er ny for teknikken. Tid: 02. juni Kl. 12:00-13:00 Pris: 200

Hvis du ikke har jobbet med Chubbuck-teknikken før anbefales det å være med på denne! Vi ser en film i forkant av webinaret og analyserer den utfra Chubbuck-teknikkens 12 trinn.

 

Om Online Workshopen

I disse Korona-tider er det nå en mulighet til å jobbe kreativt igjen med Chubbuck-teknikken. Online arbeid gir deg verdifull kameratrening. Chubbuck-Chubbuck-teknikken er en populær og verdenskjent skuespillerteknikk skapt av den amerikanske skuespillercoachen Ivana Chubbuck. Den består av 12 steg, som blant annet favner analyse og personlig uttrykk. Teknikken er kjent for å gi et ekte og engasjerende skuespill, som passer for både scene og film/TV.

I forkant av kurset leser du Ivana Chubbucks bok The Power of the Actor. Ivanas bok kan bestilles på Tanum og Adlibris. To til tre uker før workshopen får du tildelt en scene og en scenepartner. Scenen du skal jobbe med er hentet fra en film, TV-serie eller teaterstykke. Det er viktig at du kjenner historien fra begynnelse til slutt. Les derfor hele manus eller se filmen. Ha minst to øvinger (online) med din scenepartner i forkant av workshopen. Dette i tillegg til eget arbeid med scenen. Benytt Ivanas 12 trinn i arbeidet.

 

Tilstedeværelse på kurset:
Alle deltakere må delta under hele kurset, og ha mulighet for å øve både i forkant av kurset og mellom første og andre kursdag.(online)

 

Kursholder

Vera Holte, ble sertifisert skuespillercoach i Chubbuck-teknikken av Ivana Chubbuck og Ivana Chubbuck Studios, Los Angeles våren 2015. Vera har jobbet som skuespiller og pedagog i mange år. Hun er lektor i Drama/Teater fra NTNU og skrev hovedfagsoppgave om skuespillerens arbeid i Method Acting. Hun har undervist ved Nord Universitet, Arktisk Universitet, NSKI, NTNU, OsloMet med mer. En gang i måneden holder hun workshops i Chubbuck-teknikken på Torshovlofttet, Soria Moria i Oslo. Vera begynte som barneskuespiller som 13-åring, er utdannet skuespiller fra Lee Strasberg Theatre Institute og har vært medlem av Norsk skuespillerforbund (NSF) siden 2001. Hun har skuespillererfaring fra NRK, Norsk Film, Haugesund Teater, Nordland Teater, DKS, fri scenekunst og spilt i TV-serier som NRKs Monster, Øyevitne, Nattseilere, Mammon. www.veraholte.no Hun har produsert scenekunst som bl.a. har turnert DKS. Vera mottok 2007-08 og 2016-17 Statens Arbeidsstipend for kunstnere i forbindelse med egne scenekunstproduksjoner. www.holteproduksjoner.no.


NB! Begrensede plasser.

Etiketter
Skuespiller · Online Workshop · Chubbuck-teknikken · StagePool
Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher - fo60000002033420

Nå kan du være statist i storfilmen om Blücher

Når et fremmed skip nærmet seg Oscarsborg festning på morgenen 9. april 1940 måtte oberst Birger Eriksen ta et valg. Denne...
Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix - shutterstock_703239106

Jo Nesbøs bok «Marekors» blir TV-serie på Netflix

Jo Nesbøs krimhelt Harry Hole blir til TV-serie på Netflix. Serien skal være basert på boken «Marekors».
Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool - eirik

Møt Eirik: Din Audition & Casting ekspert på StagePool

Hei der! Jeg er Eirik, Key Account Auditions & Castings hos StagePool Norge. Det er kanskje en lang tittel, tenker dere ka...
Berlin filmfestival 2024 - 100222_ew_00010011_rwd_775

Berlin filmfestival 2024

15.-25. februar 2024 ble den 74. Berlin internasjonale filmfestival arrangert i Berlin.
Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium? - shutterstock_1199760079

Visste du at vårt fotoevent er kostnadsfritt for deg som er Premium?

Det er viktig å ha oppdaterte bilder på din CV, det er dette våre arbeidsgivere ser på først. Derfor arrangerer StagePool ...
Flere artikler