Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Terje har blitt en erfaren statist i løpet av 2017

"At en 63 år gammel mann kan få være med på så mye i løpet av ett år, er helt utrolig!"

terje2

Når jeg var på ferie leste jeg at den nye TV-serien Grenseland skulle spilles inn i min hjemby Halden. Det skulle holdes audition helgen etter, jeg kunne ikke møte opp da og sendte en mail, men regnet ikke med å høre noe mer. Når jeg kom hjem fikk jeg en mail med spørsmål om jeg kunne sende noen bilder. Det gjorde jeg. Det tok da ikke mange dagene før jeg fikk forespørsel om jeg kunne stille som politistatist. Etter den første dagen ble det flere dager i Grenseland. Det ga mersmak. Derfor Googlet jeg statist, og da dukket StagePool opp. Jeg meldte meg inn der som Premium medlem, og opprettet CV.

Her var det jo ett utall av jobber å søke på, enkelt var det også. Hos de fleste arbeidsgivere kan man søke ved hjelp av Digi-CV. Da går bilder og alle opplysninger rett til arbeidsgiver.

For meg har 2017, takket være StagePool, vært eventyrlig. At en 63 år gammel mann kan få være med på så mye i løpet av ett år, er utrolig. Jeg har vært med på 5 TV-serier og 3 spillefilmer, flere dager i hver av dem. Jeg har også fått være med på 4 reklamefilmer.

Jeg har jo fått spille mange forskjellige roller, fra politimann i Grenseland til brutal fangevokter i barnefilmen Operasjon Mørkemann.

Av og til har jeg faktisk måttet takke nei til oppdrag, da det har kommet to oppdrag på samme dag, så CVen kunne vel egentlig vært lengre.

Når man er statist, så treffer man utrolig mange hyggelige folk. Filmcrew, skuespillere og medstatister. Jeg har bare hatt gode opplevelser, og man føler at man blir satt pris på.

Den morsomste opplevelsen var vel under innspillingen av begravelsen av «mordofferet» i Grenseland. Da hadde en av statistene glemt å slå av mobiltelefonen når kisten skulle bæres ut av kirken. Det hørtes ut som ringelyden kom fra kisten. Det ble stor oppstandelse hos filmcrewet, men når de så hvem som var den ”skyldige”, ble det mye latter.

Det er utrolig moro å stille som statist, så jeg håper flere stiller opp.

Til slutt må jeg få takke StagePool for alle jobbene jeg har fått.

Produksjoner jeg har vært med på:
TV-serier
Grenseland (TV 2), Okkupert Sesong 2 (Viaplay), Presten 2 (NRK), Hjemmeban (NRK), Lykkeland (NRK).

Spillefilmer
Battle, Mortal og Operasjon Mørkemann.

Reklamefilmer
To reklamefimer for Coop, reklamefilm for Egon Restauranter og reklamefilm for DnB/TV-aksjonen.

Joakim er med i Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018» - Joakimsuksesstory

Joakim er med i Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018»

Joakim er med i den nye Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018» som har premiere i disse dager. -Jeg ...
- Hvis du har lyst til å drive med skuespill, så er StagePool et veldig godt utgangspunkt! - Mubarak Muse Forside

- Hvis du har lyst til å drive med skuespill, så er StagePool et veldig godt utgangspunkt!

Mubarak Muse spilte en av «gutta til Halvorsen» fra Haugenstua i NRK-serien «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig.
Stian om livet i den norske filmbransjen som stuntskuespiller - Stian Narvik

Stian om livet i den norske filmbransjen som stuntskuespiller

Mitt navn er Stian Buland Lie, jeg er utdannet stuntskuespiller og spilte nå senest en tysk soldat i den nye norske storfi...
- Jeg har fått oppdrag i fleng! - Attached Image

- Jeg har fått oppdrag i fleng!

Jeg har fått mange jobber og oppdrag gjennom StagePool, alt fra hovedroller i reklamefilmer og kortfilmer, til bi-roller o...
Daniel er med i 22. juli-filmen og TV-serien Rekyl - Daniel

Daniel er med i 22. juli-filmen og TV-serien Rekyl

"Jeg har fått mange oppdrag via StagePool og produksjonsselskapene ringer meg ofte etter innspillingen og tilbyr meg andre...
Flere artikler