Informasjon om cookies

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt, for å vise deg tilpasset innhold og målrettede annonser, for å analysere trafikken på nettstedet vårt og for å forstå hvor de besøkende kommer fra.

Aksepter alt
Avslå alle valgfrie
Endre innstillingene for informasjonskapsler

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Gå til https://no.stagepool.com/cvbase/ for arbeidsgiver og rekruttering
Lukk

Daniel er med i 22. juli-filmen og TV-serien Rekyl

"Jeg har fått mange oppdrag via StagePool og produksjonsselskapene ringer meg ofte etter innspillingen og tilbyr meg andre oppdrag."

Jeg har hatt en del oppdrag i gjennom om jeg har fått via StagePool. Jeg har StagePool-appen og får derfor et varsel når et oppdrag som passer meg er ute på nettsiden. 

Det StagePool har hjulpet meg mest med er kontakter, at jeg ofte blir ringt opp av produksjoner fordi at de har sett meg i StagePool artistkatalog eller at StagePool ha sendt meg som forslag til produksjonene. Når jeg har vært på innspilling så ringer produksjonen meg ofte for å tilby meg med et oppdrag ved en seinere anledning.

Via StagePool har jeg fått oppdrag i TV-serien Rekyl, spillefilmen om 22. juli, noen opptak for NRKs Martin og Mikkelsen og noen reklamefilmer.  

Første dagen jeg kom på sett til serien Rekyl så ble jeg godt tatt imot av alle, regissøren, hovedrollene, kostyme etc. Hver gang jeg var der så ble alltid ting forandret som manus, kostyme og hva man skal gjøre, men det er veldig normalt i bransjen.

22. juli-filmen er en stor produksjon og det var veldig gøy og lærerikt å være med, gleder meg til å se resultatet når den kommer ut i 2018.

StagePool har hjulpet meg på lang vei med min skuespillerkarriere.

Joakim er med i Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018» - Joakimsuksesstory

Joakim er med i Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018»

Joakim er med i den nye Netflix-serien «Forsvinningen - Lørenskog 31. oktober 2018» som har premiere i disse dager. -Jeg ...
- Hvis du har lyst til å drive med skuespill, så er StagePool et veldig godt utgangspunkt! - Mubarak Muse Forside

- Hvis du har lyst til å drive med skuespill, så er StagePool et veldig godt utgangspunkt!

Mubarak Muse spilte en av «gutta til Halvorsen» fra Haugenstua i NRK-serien «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig.
Stian om livet i den norske filmbransjen som stuntskuespiller - Stian Narvik

Stian om livet i den norske filmbransjen som stuntskuespiller

Mitt navn er Stian Buland Lie, jeg er utdannet stuntskuespiller og spilte nå senest en tysk soldat i den nye norske storfi...
- Jeg har fått oppdrag i fleng! - Attached Image

- Jeg har fått oppdrag i fleng!

Jeg har fått mange jobber og oppdrag gjennom StagePool, alt fra hovedroller i reklamefilmer og kortfilmer, til bi-roller o...
Daniel er med i 22. juli-filmen og TV-serien Rekyl - Daniel

Daniel er med i 22. juli-filmen og TV-serien Rekyl

"Jeg har fått mange oppdrag via StagePool og produksjonsselskapene ringer meg ofte etter innspillingen og tilbyr meg andre...
Flere artikler